Blijvende herinnering

   _____

Een mooie bruidsreportage vraagt natuurlijk om een prachtige vereeuwiging! U kunt kiezen voor een luxe fotoboek met een omslag van linnen, leer of een cover met een fotoafdruk.  U kunt kiezen uit diverse fotoboeken in de gangbare maten 30x30, 35x35 en 30x40 cm. Vaak wordt uitgegaan van 20-30 pagina's en tegen een meerprijs per dubbele pagina kan dit worden uitgebreid. Ook kan het een leuk idee zijn om ouders een klein formaat album te schenken! Afhankelijk van het soort album, het aantal foto's en de kwaliteit van het fotopapier, variëren de richtprijzen voor een luxe fotoboek vanaf €295,- .

U krijgt uw foto's in hoge resolutie op een USB-stick aangeleverd en kunt er uiteraard voor kiezen om zelf een fotoboek samen te stellen!

 

Een andere prachtige herinnering is de digitale slideshow. Hierin worden de foto's van de weergave van de dag opeenvolgend getoond en ondersteund door zelfgekozen muziek. De slideshow is er vanaf 75-100 foto's en vanaf €295,- .
 

Een voorbeeld kunt u hier zien: https://www.youtube.com/watch?v=24-I4yXZ_IM&feature=youtu.be
De slideshow geeft ook een goede weergave van de reportagefotografie die we toepassen en zo alle momenten van uw dag zo spontaan mogelijk fotograferen!

De muziek kan het tonen op mobiele devices tegenhouden, Veelal gebruiken we covers van bestaande muzieknummers.